tapeicon

Verpakkingstape

Verpakkingen stevig en snel afsluiten doet u met kwalitatief hoogwaardige verpakkingstape. Esser Verpakkingen in Tilburg is dé leverancier voor tape van topkwaliteit in Brabant. Wij hebben een uitgebreid assortiment tape en dus is het mogelijk om al uw producten en bestellingen veilig en verantwoord te verzenden naar klanten. Neem daarom een kijkje in het aanbod tape van onze groothandel en bestel eenvoudig online.

Verpakkingstape voor allerlei sectoren

Tape gebruikt u vaak om kartonnen dozen of andere verpakkingsmaterialen mee af te sluiten. Wij richten ons voornamelijk op verpakkingsgroothandels, productiebedrijven, transportbedrijven en natuurlijk ook de retailsector (waaronder webshops). Als tape leverancier zijn we dus interessant voor een breed aantal sectoren. Verpakkingstape voor uw bedrijf koopt u dan ook in onze groothandel in tape.

Aanbod verpakkingstape in onze tape groothandel

Zoekt u een betrouwbare tape leverancier om zaken mee te doen voor uw bedrijf? Het loont om een order te plaatsen bij onze tape groothandel, want verpakkingstape is er in allerlei soorten en maten:

  • Verpakkingstape (pvc en pp)
  • PP low noise tape
  • Strapping tape
  • Dubbelzijdig tape
  • Technische tape
  • Versterkt tape
  • Masking tape
  • Papieren plakband (eventueel versterkt)
  • Afrollers voor diverse soorten tape

Naast het leveren van tape hebben we ook diverse andere verpakkingsmaterialen ter beschikking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plastic beschermhoezen, om uw producten veilig te verzenden. Bovendien hebben we zelfs speciale confectiehoezen voor het versturen van kledingstukken.

pexels-ksenia-chernaya-5691627
Wilt u meer informatie over onze diensten?

Heeft u een

VRaag of opmerking

Stuur dan een bericht of kom langs!

Waarom u ons als uw tape leverancier kiest

Werkt u graag samen met een betrouwbare en ervaren tape leverancier uit Brabant? Wij vinden het belangrijk dat u tevreden zaken doet en dus bieden we u een aantal interessante voordelen. Naast 25 jaar ervaring en vakmanschap geniet u bij onze tape groothandel van een snelle levering. Bovendien is maatwerk altijd mogelijk en dus nodigen we u uit om uw wensen te bespreken met een van onze specialisten. Als tape leverancier zetten we maximaal in op een goede kwaliteit en een uitstekende service richting onze klanten.

Neem contact op met onze tape groothandel

Voor kwalitatief hoogwaardige tape plaatst u dus een bestelling bij ons als specialist in verpakkingen. Heeft u vragen over de verpakkingstape die u aantreft in onze groothandel of wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen in uw mailbox? Laat een bericht achter via het contactformulier of bel naar (013) 57 10 730. Wij reageren altijd snel op uw verzoek en sturen u graag een offerte toe.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.