platic-2-07

Plastic beschermhoezen

Bent u op zoek naar plastic beschermhoezen om bijvoorbeeld kleding of meubels mee in te pakken? Esser Verpakkingen is hét adres voor de aankoop van plastic verpakkingen. Dankzij een veelzijdig aanbod beschermhoezen van plastic slaagt u bij ons altijd in uw zoektocht. Bekijk direct het aanbod op de website en maak uw keuze.

Plastic beschermhoezen voor verschillende doeleinden

Beschermhoezen gemaakt van plastic komen bij verschillende doeleinden goed van pas. U gebruikt het bijvoorbeeld om dure meubels mee in te pakken. Plastic beschermhoezen zijn ook ideaal voor het verpakken en versturen van kleding of schoenen. Dat maakt ons plastic verpakkingsmateriaal ideaal voor uw kleding- of schoenenwebshop. Hiermee voorkomt u beschadiging aan allerlei objecten en accessoires.

Aanbod beschermhoezen van plastic

Bij Esser Verpakkingen geniet u altijd van een ruim assortiment plastic beschermhoezen. Wat u zoal bij ons aanschaft? We zetten de opties graag voor u op een rij:

  • Plastic kledinghoezen geperforeerd aan de rol of los (eventueel bedrukt)
  • Plastic krimphoezen
  • Plastic meubelhoezen
  • Plastic topvellen-afdekvellen geperforeerd aan de rol of los

Waarom u een keuze maakt voor onze groothandel

Plastic beschermhoezen kopen bij Esser Verpakkingen levert altijd voordelen op. U profiteert van meer dan 25 jaar ervaring in de productie en levering van plastic verpakkingsmateriaal. Zodra u een bestelling doet, gaat er een team vakmensen aan de slag om uw wensen te verwezenlijken. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en doen er daarom alles aan om uw aankoop snel te bezorgen.

plastic-tallis-bag-cover-84250a

Heeft u een

VRaag of opmerking

Stuur dan een bericht of kom langs!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons assortiment verpakkingsmaterialen of zoekt u naar specifieke plastic beschermhoezen? Vul het contactformulier in op de website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Bovendien kunt u bellen (013) 57 10 730 of een e-mail sturen naar info@esserverpak.nl.

Anderen bekeken ook:

Plastic zakken | Plastic kledinghoezen | Verpakkingen Tilburg

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.