Plastic confectiehoezen

Home » Plastic confectiehoezen

Zoekt u confectiehoezen om kleding in te verpakken en/of te verzenden? Esser Verpakkingen uit Tilburg is specialist in het produceren en verzenden van plastic confectiehoezen. Daarom bent u bij ons aan het goede adres als u plastic kledinghoezen nodig heeft voor bijvoorbeeld uw winkel of webshop. Bekijk direct het aanbod op de website of stel uw vraag aan een van onze specialisten. Dankzij onze eigen productie van plastic zakken en hoezen kunnen we u altijd helpen!

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Elk bedrijf welkom

Gespecialiseerde groothandel

Altijd snelle levering

Confectiehoezen van hoogwaardige kwaliteit

Met plastic confectiehoezen kiest u voor kwalitatief hoogwaardig presentatie- en verpakkingsmateriaal. Het wordt veel gebruikt bij kleding en schoenen. Het gebruik van confectiehoezen is veel gemakkelijker dan het verzenden van uw producten in kartonnen dozen. De hoezen komen bijvoorbeeld van pas in uw winkel of u gebruikt het als webshopbag verpakking, maar ook bij vervoer in de auto of een presentatie op de beurs. Als groothandel in plastic confectiehoezen hebben we voor iedere behoefte een passende oplossing. Om die reden loont het altijd om bij ons uw aankoop te doen. Naast confectiehoezen verkopen we ook diverse plastic kledinghoezen, die geschikt zijn voor alle soorten kledingstukken.

Hierom bestelt u plastic confectiehoezen in onze groothandel

Confectiehoezen voor uw bedrijf bestelt u natuurlijk bij een specialist in verpakkingen. U gaat voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons kunt u rekenen op meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben een ruime voorraad verpakkingsmaterialen, zoals diverse plastic zakken en kunnen daarom altijd snel leveren. Daarnaast zetten we in op persoonlijk contact met al onze klanten en denken we graag mee als het gaat om kostenbesparende oplossingen. Laat ons u daarom helpen in uw zoektocht naar plastic confectiehoezen.