boxicon

Kartonnen dozen

Gebruikt u kartonnen dozen voor het versturen van producten en zoekt u daarom een leverancier? Esser Verpakkingen uit Tilburg, Brabant, levert kartonnen dozen als groothandel en heeft een veelzijdig aanbod aan kartonnen verpakkingen. Voor kartonnen dozen bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben dan ook alles in huis om uw producten te verpakken voor transport of opslag.

Kartonnen dozen bij een ervaren groothandel

Dozen van karton bestelt u natuurlijk bij een ervaren leverancier van kartonnen dozen met een ruim aanbod. Als kartonnen dozen groothandel hebben we allerlei verzenddozen of ander verpakkings- en inpakmateriaal van karton en papier voor u in de aanbieding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stevige verpakkingstape om uw verzending goed dicht te plakken. Op die manier gaan alle bestellingen van uw bedrijf gemakkelijk, snel en vakkundig de deur uit. Kartonnen dozen en andere verpakkingen bestelt u daarom bij onze groothandel.

Wat is het aanbod kartonnen dozen dat wij u als leverancier aanbieden?

Bent u op zoek naar een leverancier van kartonnen dozen? Laat u verrassen door het ruime en veelzijdige aanbod kartonnen dozen van onze groothandel:

 • Standaard voorraaddozen
 • Eindloos karton
 • Palletdozen
 • Hoekprofielen
 • Platen (tussenleggers)
 • Verhuisdozen (blanco-bedrukt)
 • Golfkarton grijs op rollen
 • Kraftpapier (rol-vellen)
 • Kraftliner (rol-vellen)
 • Papieren poetsrollen (handen drogen)
 • Verzendkokers (met doppen of zonder)
 • Afrolapparaten voor toonbank en magazijn

Als leverancier van kartonnen dozen hebben we dus ook voor u de juiste oplossing dankzij een passend aanbod kartonnen dozen. Naast kartonnen dozen hebben we ook verpakkingsmogelijkheden van plastic, zoals plastic beschermhoezen. Voeg onze enveloppen toe aan uw bestelling, zodat u ook facturen en documenten kunt meeleveren.

pexels-karolina-grabowska-4498141
Wilt u meer informatie over onze diensten?

Heeft u een

VRaag of opmerking

Stuur dan een bericht of kom langs!

Waarom u kiest voor ons als kartonnen dozen groothandel

Maakt u de keuze voor onze kartonnen dozen groothandel? Iedere bestelling levert u aantrekkelijke voordelen. Zo profiteert u bij ons van meer dan 25 jaar ervaring in het produceren en verzenden van kartonnen verpakkingsmaterialen. U kunt dus altijd rekenen op een uitstekende service. Bovendien nemen we uw wensen uiterst serieus, hanteren we korte lijnen en zorgen we voor een snelle levering van kartonnen dozen.

Neem contact met ons op

Heeft u kartonnen dozen nodig voor uw bedrijf, organisatie of webshop? Wij zijn dé leverancier van kartonnen dozen en hebben voor u een passend aanbod aan dozen van karton. Ontvang een geheel vrijblijvende prijsopgave van onze professionals. Wilt u een vraag stellen over kartonnen dozen aan onze specialisten? Vul dan het contactformulier in op de website, bel naar (013) 57 10 730 of stuur een e-mail naar info@esserverpak.nl.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.