platic-2-07

plastic zakken

Zoekt u plastic zakken om producten in te presenteren of te verpakken? Bij Esser Verpakkingen uit Tilburg, Brabant, bent u aan het juiste adres in uw zoektocht naar een kwalitatieve plastic zakken leverancier. Wij hebben als plastic zakken leverancier meer dan 25 ervaring met het produceren en leveren van zakjes met een plastic verpakking. Plastic zakken bestelt u daarom bij onze groothandel in Brabant.

Allerlei soorten plastic zakken van een groothandel uit Brabant

Heeft u plastic zakken nodig voor uw groothandel, productiebedrijf, transportbedrijf of webshop en zoekt u daarom een leverancier uit Brabant? Voor allerlei soorten plastic zakken zit u bij ons goed. Als groothandel voorzien wij in de behoefte naar zakjes met plastic verpakking en helpen u daarom graag aan plastic zakken voor uw bedrijf in Brabant of daarbuiten. Doe inspiratie op bij ons veelzijdige aanbod en maak direct uw keuze.

Het aanbod

Esser Verpakkingen in Tilburg, Brabant, heeft een veelzijdig aanbod aan plastic zakken. Ons assortiment folies en plastic zakken wordt toegepast in vele sectoren: van het beschermd verpakken van industriële en technische onderdelen, kwetsbare elektronica tot schoenen en kleding. Onze plastic draagtassen zijn toepasbaar in de detailhandel, maar ook als promotiemateriaal op beurzen en evenementen. Kies bijvoorbeeld uit plastic zakken met of zonder druksluiting, draagtassen, zakjes met antistatische verpakking en beschermhoezen. Wat kunt u precies aanschaffen bij ons als uw plastic zakken leverancier?

  • Plasticzakken (LDPE-HDPE)
  • Plasticzakken met klep of zelfklevende klep (LDPE-PP)
  • Plastic gripzakken
  • Polypropzakken (vellen)
  • Plastic afvalzakken
  • Plastic draagtassen
  • Plastic zakken aan beugel

Het bedrukken van zakjes met plastic verpakking behoort tot de mogelijkheden. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Waarom u de keuze maakt voor onze plastic zakken groothandel

Er is altijd een goede reden om een keuze te maken voor onze plastic zakken groothandel. Naast onze jarenlange ervaring in zakjes met plastic verpakking kunt u bij ons ook rekenen op een uitstekende kwaliteit. Als vakmensen zijn we enthousiast in ons werk en dus zetten we maximaal in op persoonlijk contact. Bovendien hanteren we als plastic zakken leverancier korte levertijden en dus profiteert u van een snelle levering.

plastic-tallis-bag-cover-84250a

Heeft u een

VRaag of opmerking

Stuur dan een bericht of kom langs!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een plastic zakken groothandel voor uw bedrijf of webshop? Bij leverancier Esser Verpakkingen uit Tilburg, Brabant, geniet u van een breed aanbod plastic zakken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of stel uw vragen via het contactformulier. Daarnaast kunt u bellen naar (013) 57 10 730 of een e-mail sturen naar info@esserverpak.nl.

Ook interessant:

Plastic beschermhoezen | Plastic kledinghoezen | Plastic confectiehoezen

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.