platic-2-07

plastic zakken

Zoekt u plastic zakken om producten in te presenteren of te verpakken? Bij Esser Verpakkingen uit Tilburg, Brabant, bent u aan het juiste adres in uw zoektocht naar een kwalitatieve leverancier van plastic zakken. Wij hebben als leverancier van plastic zakken meer dan 25 ervaring met het produceren en leveren van zakjes met een plastic verpakking. Plastic zakken bestelt u daarom bij onze groothandel in Brabant.

Allerlei soorten plastic zakken van hoge kwaliteit

Heeft u plastic zakken nodig voor uw groothandel, productiebedrijf, transportbedrijf of webshop en zoekt u daarom een leverancier? Voor allerlei soorten plastic zakken zit u bij ons goed. Als groothandel voorzien wij in de behoefte naar zakjes met plastic verpakking en helpen u daarom graag aan plastic zakken voor uw bedrijf. We bieden plastic beschermhoezen aan om uw verzending goed te beschermen. Daarnaast hebben we speciale plastic kledinghoezen op voorraad. Om kleding te beschermen tijdens opslag en transport hebben we plastic confectiehoezen. Doe inspiratie op bij ons veelzijdige aanbod en maak direct uw keuze.

Het aanbod

We hebben een veelzijdig aanbod aan plastic zakken. Ons assortiment folies en plastic zakken wordt toegepast in vele sectoren: van het beschermd verpakken van industriële en technische onderdelen, kwetsbare elektronica tot schoenen en kleding. Onze plastic draagtassen zijn toepasbaar in de detailhandel, maar ook als promotiemateriaal op beurzen en evenementen. Kies bijvoorbeeld uit plastic zakken met of zonder druksluiting, draagtassen, zakjes met antistatische verpakking en beschermhoezen. Wat kunt u precies aanschaffen bij ons als uw leverancier van plastic zakken?

  • Plasticzakken (LDPE-HDPE)
  • Plasticzakken met klep of zelfklevende klep (LDPE-PP)
  • Plastic gripzakken
  • Polypropzakken (vellen)
  • Plastic afvalzakken
  • Plastic draagtassen
  • Plastic zakken aan beugel

Het bedrukken van zakjes met plastic verpakking behoort tot de mogelijkheden. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

plastic-tallis-bag-cover-84250a
Wilt u meer informatie over onze diensten?

Heeft u een

VRaag of opmerking

Stuur dan een bericht of kom langs!

Waarom u de keuze maakt voor onze plastic zakken groothandel

Er is altijd een goede reden om een keuze te maken voor onze groothandel in plastic zakken. Naast onze jarenlange ervaring in zakjes met plastic verpakking kunt u bij ons ook rekenen op een uitstekende kwaliteit. Als échte vakmensen zijn we enthousiast in ons werk en dus zetten we maximaal in op persoonlijk contact. Bovendien hanteren we als leverancier van plastic zakken korte levertijden en dus profiteert u van een snelle levering.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een groothandel in plastic zakken voor uw bedrijf of webshop? Bij ons als leverancier vindt u diverse verpakkingen en een breed aanbod aan plastic zakken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of stel uw vragen via het contactformulier. Daarnaast kunt u bellen naar (013) 57 10 730 of een e-mail sturen naar info@esserverpak.nl.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.